Aan de slag!

 

Wij zijn aan de slag!
In navolging op de vorige nieuwsbrief over de uitdagingen en kansen in deze veranderende maatschappij en arbeidsmarkt zijn we aan de slag.
Met veel energie en plezier pakken we weer mooie projecten op.
We richten ons op het positieve, benaderen en bewegen ons actief binnen het nog immer hardwerkende gedeelte van de markt.

Daar krijg je energie van!
Ja, wij krijgen daar energie van en zien de kansen en uitdagingen om ons heen. Wij vinden het fantastisch om met onze bestaande klanten samen te werken. Daarnaast ook een potentieel aan mogelijk nieuwe klanten te mogen ontmoeten, voor wie nog gewoon dezelfde pre-corona zaken of drempels aan de orde zijn.
Wij weten toch, alhoewel het niet makkelijk is, met de juiste vakmensen die connectie te maken.
Met ons eigen personeel en met zzp’ers vinden wij toch onze weg. Het kost ons ook de nodige moeite en het gaat niet altijd zonder tegenwind, maar het lukt ons wel.

Nieuw project
Onze inspanning is beloont en hebben toch weer een mooi project binnengehaald. We hebben deze met druk op de ketel in weten te vullen met goede vakmensen en deze is inmiddels opgestart. We zijn trots dat we het hebben gefikst en dat geeft ons weer een boost.

Natuurlijk zijn er drempels op ons pad, maar uiteindelijk moeten we er overheen en weer door, dit doen wij op een positieve manier en met energie.
Hier wordt hard gewerkt aan een reparatie van een bordes van één van de havenkranen.
Je moet alleen geen last hebben van hoogtevrees 😉

Graag horen wij wat wij voor u kunnen betekenen. Samen ondernemen en de schouders eronder!  Bekijk onze websites van Mateck Services BV. Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook en LinkedIn.

Mocht u onze vorige nieuwsbrief hebben gemist voegen wij een link toe en anders kunt u deze op onze website vinden.

Neem direct contact op: