MATECK SERVICES BV

Mateck Services B.V is een goede keuze op het gebied van projectondersteuning, onderhoud en het aannemen van projecten. Mateck Services BV heeft geen eigen engineering of ontwerpafdeling, maar geeft verder alle support waar nodig aan uw projecten en werken daarin graag met u samen.

Onze medewerkers zijn inzetbaar in verschillende disciplines en kunnen vrijwel direct voor u aan de slag!

Personeel van Mateck Onderhoud Services BV legt geen beslag op uw middelen en is volledig voorzien van een ruim assortiment gereedschap, PBM’s én kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding volgens de geldende voorschriften en normen. Wij verzorgen dit vanuit ons eigen magazijn.

Wij werken met gemotiveerde medewerkers welke bij ons een vast dienstverband hebben. Voor alle duidelijkheid is het wel goed om te vermelden dat zij niet als werving voor u zijn geselecteerd en niet als zodanig kunnen worden gezien. Maar zetten hun bewezen kennis en ervaring graag voor u in!

Mateck Services BV is VCA gecertificeerd en wij stellen prijs op een veilige werkomgeving. Wij monitoren dit en met werkplekbezoeken dient u rekening te houden. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA of VCA/VOL certificaat. Indien door u gewenst verzorgen wij een VOG verklaring voor onze medewerkers.

Wij investeren in opleiding, continuïteit en bieden zekerheid.
De kennis en ervaring op meerdere projecten vergaard, blijft voor ons maar ook voor u bewaard. Dat geeft continuïteit.

Mateck Services BV voert onder deze naam nog twee andere handelsnamen:
Mateck Onderhoud Services BV en Mateck rail services waarin wij actief zijn binnen het railbedrijf. Onze medewerkers vallen onder de CAO voor de metaal en techniek en Mateck Services BV is lid van de metaalunie.

Recruitment totaal pakket!
De basis van onze werkzaamheden als projectdetacheerder is het werven van goed en vakbekwaam personeel. Dit doen we voor ons eigen personeelsbestand, maar uiteraard bieden wij deze dienst ook direct aan onze klanten aan.
Wij zijn goed in het vullen van uw flexibele schil, voor de wat langere periode of voor de projectmatige detachering. Daarnaast zetten wij ook personeel voor u in die, volgens afspraak vooraf, op een later te bepalen moment door u van ons kan worden overgenomen. Normaal gesproken gaat voornoemd traject in samenspraak met uzelf of met uw aanwezige afdeling HR / P&O of recruitment.

Maar zo’n goed bemenste afdeling moet er wel zijn binnen uw organisatie en wij zien maar al te vaak dat vooral in het MKB het erbij wordt gedaan.

U kunt ook uw afdeling werving/recruitment met alle zorg daarom heen uit handen geven.
Het werven en selecteren of recruitment van kandidaten vergt een aanpak met kennis van zaken. Recruitment of werven is te vergelijken met het scouten van talent, het is niet “even erbij doen”.

Het opstellen van een goede vacature, duidelijk, niet al te gedetailleerd met ruimte en uitdaging voor enthousiaste mensen die wellicht niet in het strakke kadertje van de kwalificatie passen, maar wel over competenties of opleidingen beschikken die heel snel wél die kandidaat kunnen worden.
Onze ruime  bedrijfskundige ervaring kan met het lezen van een CV vaak vaststellen of er aanleiding is voor een goed gesprek. We gaan ervan uit dat een CV er niet gelikt uit hoeft te zien, maar wel de waarheid moet bevatten. Ons netwerk is groot genoeg om ook een goede toetsing te kunnen doen. Aan een gesprek besteden we veel aandacht en nemen daar de tijd voor.

Wij hebben de kennis en ervaring en wat we doen, doen we goed of helemaal niet.
Willen wij de kandidaat zelf niet bij ons in dienst hebben, waarom u dan wel?!

Wij bieden u deze service in verschillende vormen aan en zijn daarin zeer flexibel.
Waar ligt het voordeel voor u:

  • U bespaart binnen uw organisatie, wij nemen u het werk uit handen.
  • U blijft volledig op de hoogte.
  • U maakt gebruik van onze kennis en ervaring zonder te hoeven investeren in personeel of energie.
  • U heeft meerdere mogelijkheden om uit te kiezen, dus maatwerk.

Gereedschap
Al onze mensen worden voorzien van een goed uitgeruste gereedschapskar zodat het werk goed uitgevoerd kan worden.
Wij bieden ook de mogelijkheid tot het huren van losse gereedschapskarren inclusief gereedschap.
Wel handig als er een piek in het werk is en er is wat extra gereedschap nodig!

Een juiste keus is Mateck Services BV
Een leuk, eerlijk en flexibel bedrijf die alles goed voor elkaar heeft, het goed regelt en met korte lijnen, toegankelijkheid  en een informeel karakter een goede partner voor u kan zijn.

EEN IMPRESSIE

Neem contact met ons op!

Contact