Over ons

Over ons


Wij selecteren op karakter. Jouw ambitie is onze drijfveer.


Wij zijn Mateck Project Support. Welkom in onze wereld van mens en techniek. Aanpakkers en doorpakkers in personeelsbemiddeling. Wij verbinden technisch talent aan topwerkgevers in de technische arbeidsmarkt. Op de juiste plek en met dé juiste vakkennis.

We geloven erin dat de technische wereld vraagt om een flexibele en oplossingsgerichte aanpak. Voor onze opdrachtgevers en kandidaten. We gaan alleen voor een échte fit, een win-win-win, of zoals wij dat noemen: ‘selecteren op karakter’. We zijn er speciaal voor jou!

Kennis en ambitie is niets zonder verbinding

We zijn diepgeworteld in het netwerk van de techniek. We hebben kennis maar vooral connectie met de regionale arbeidsmarkt. Wij brengen ambities aan het licht en pakken deze doelgericht aan, met de kenmerkende Rotterdamse mentaliteit. Direct en daadkrachtig, volgens een helder plan.

Of het nu gaat om kleine of grote projecten, korte of lange ondersteuning, veel of weinig ervaring - wij zien geen nummers, maar mensen. We leren jou écht kennen, op een persoonlijke en servicegerichte manier, door onze eigen karakters. Onze dienstverlening stopt niet bij de basis, maar gaat verder. Jouw uitdaging is onze uitdaging.

Werk mee aan de toekomst van techniek

Wij ontzorgen zowel kandidaat als opdrachtgever gedurende het gehele proces en bieden ook daarna aanvullende ondersteuning op het gebied van administratie en HR. Werk mee aan de toekomst van de techniek!

Over ons
Crown

Klant is koning

Wij doen voor u net dat stapje extra.

Check

Service & Kwaliteit

Wij zijn 100% betrouwbaar en zijn pas tevreden als u dat bent!

Address

Top referenties

Referenties zijn ruim voorhanden
en verstrekken we graag!